طرح تشدید نظارت های بهداشت محیط مرکز بهداشت استان قم به مناسبت شهادت امام هشتم
طرح تشدید نظارت های بهداشت محیط مرکز بهداشت استان قم
فعالیت و نظارت بهداشتی بازرسان بهداشت محیط در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی
همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی و حضور جمعیت کثیری از زائران و عزاداران حسینی در استان قم، مرکز بهداشت طبق روال همه ساله و درراستای وظایف خود در قالب 9 تیم نظارتی بهداشت محیط در خدمت هموطنان گرامی بودند.
نکات بهداشتی ویژه ایستگاههای صلواتی ، مساجد و تکایا در ماه محرم
با عنایت به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مجالس سوگواری و مراسمات ، توسط هیئات مذهبی و عزاداران در این ماه و برپائی ایستگاه های صلواتی و لزوم رعایت موازین بهداشتی جهت پیشگیری از بیماریهای واگیردار گوارشی و تنفسی، خواهشمند است موارد بهداشتی ذیل در حین صدور مجوز ایستگاه های صلواتی مورد تاکید قرار گرفته و توسط مسئولین هیئات و برگزارکنندگان ایستگاه های صلواتی رعایت گردد .
هفدهمین همایش ملی بهداشت محیط
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر ۱۶-۱۸ دیماه ۱۳۹۳
معاون بهداشت وزیر بهداشت اعلام کرد: نظارت بر بهداشت محیط باید مکانیزه و خوداظهاری شود
معاون بهداشت اعلام کرد: نظارت بر بهداشت محیط باید مکانیزه و خوداظهاری شود زیرا راه های سنتی بازرسی و نظارت دیگر پاسخگوی شرایط موجود نیست.
فعالیتهای واحد بهداشت محیط در لیالی قدر
در طول شبهای قدر از تاریخ 25 لغایت 28 تیرماه ( مصادف با شبهای 19، 21 و 23 ماه رمضان) مرکز بهداشت استان بر مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی ، حرم مطهر، مسجد مقدس جمکران، ایستگاههای صلواتی، مساجد و تکایا نظارتهای بهداشتی گسترده و دقیق اعمال نمودند.
اقدامات بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان
تیمهای بازرسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان طبق روال هر سال و در جهت حفظ سلامتی روزهداران عزیز، نظارتها و کنترل بهداشتی بر مراکز طبخ، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی از قبیل حلیم و آش، کباب، زولبیا و بامیه و شیرینیهای سنتی، نانواییها و خرما فروشی و اماکن عمومی را تشدید مینماید.
اقدامات تیم های بازرسی بهداشت محیط در ایام نیمه شعبان
بازدید کارشناسان محترم بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نیمه شعبان
آموزش متصدیان مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی اطراف جمکران در آستانه نیمه شعبان
در آستانه نیمه شعبان و آمادگی مرکز بهداشت جهت حضور مسافرین و زائرین کریمه اهل بیت و جمکران جلسه آموزشی ویژه متصدیان مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی واقع در منطقه جمکران در تاریخ 93/03/20 برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بهداشت محیط با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا
در آستانه نیمه شعبان و حضور تعداد کثیری از زائرین و مسافرین در استان قم بخصوص مسجد مقدس جمکران و با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا کارگاه آموزشی مدیریت بهداشت محیط با حضور کلیه کارشناسان، کاردانان و پرسنل بهداشت محیط در تاریخ 93/03/20 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.