اقدامات تیم های بازرسی بهداشت محیط در ایام نیمه شعبان
بازدید کارشناسان محترم بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نیمه شعبان
1.نظارت بر آشپزخانه و آبخوری ها در حرم مطهر و سرویس های بهداشتی توسط دو تیم کامل بهداشت محیط و نمونه برداری های لازم از آب و یخ مصرفی و مواد غذایی توزیعی و نذورات مردمی.
2. ضدعفونی کلیه آبخوری ها، سرویس های بهداشتی و وضوخانه ها به طور مرتب و چند نوبت در روز با مواد گندزدا (مساحت کل آبریزگاه ها و وضوخانه ها بالغ بر 3500 متر مربع می باشد)
3. صدور مجوز بهداشتی جهت متولیان ایستگاه های صلواتی از سوی مرکز بهداشت برای اولین بار
4. برگزاری 6 جلسه آموزشی ویژه کلیه کسبه اطراف مسجد مقدس جمکران، خادمین مسجد، خادمین افتخاری و مسئولین ایستگاه های صلواتی به طور مجزا، در خصوص بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت آب و فاضلاب و نحوه ضدعفونی و گندزدایی اماکن
5. بررسی، ارزیابی و 185 مورد نمونه برداری از ّآب و یخ منابع تأمین آب شرب در حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران اعم از آبخوری ها، سقاخانه ها، تانکرهای سیار و پلی اتیلنی و تانکرهای فلزی و ضدعفونی و گندزدایی 000/70 لیتر آب مخازن سیار و منابع منفصل از سیستم شبکه
6. طی 2605 مورد بازرسی انجام شده در این ایام و در راستای تأمین سلامت، معرفی 15 مورد از متخلفین به مراجع قضایی و تعطیلی 14 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دارای نواقص مخاطره آمیز
7. کشف ، توقیف و معدوم سازی نزدیک به 2 تن مواد غذایی غیربهداشتی
8. نظارت مستمر بر غرفه های فروش مواد غذایی حساس از جمله آبمیوه فروشی، بستنی فروشی و ... در اطراف مسجد مقدس جمکران