لیست اخبار صفحه :15
برگزاری دوره آموزشی بهداشت مواد غذایی

برگزاری دوره آموزشی بهداشت مواد غذایی

بدین وسیله به اطلاع همکاران محترم بهداشت محیط می رساند دوره آموزشی بهداشت مواد غذایی در تاریخ 92/08/19 ساعت 8 صبح در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار می گردد .

چرا نانوایان نباید از جوش شیرین استفاده کنند :

چرا نانوایان نباید از جوش شیرین استفاده کنند :

سودای پخت یا جوش‌شیرین با فرمول شیمیایی 3‏NaHSO‏، یک افزودنی شیمیایی است که در فرمولاسیون ساخت فرآورده‌های شیمیایی از قبیل پاک‌کننده‌ها، پودر پخت و صنایع آبکاری فلزات در مقادیر مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی سال‌هاست که این افزودنی شیمیایی بسیار مورد توجه نانوایان قرار گرفته و برخی از آنان به دلیل ناآگاهی جوش‌شیرین را جایگزین خمیرمایه کرده‌‌اند که درباره آن نکاتی را ارائه می‌کنیم:

معرفی 37 متخلف به مراجع قضایی و صدور16 اخطاریه بهداشتی در هفته گذشته توسط بازرسان مرکز بهداشت

معرفی 37 متخلف به مراجع قضایی و صدور16 اخطاریه بهداشتی در هفته گذشته توسط بازرسان مرکز بهداشت

با هدف کنترل وضعیت بهداشت محیط مراکز تهیه ،توزیع وفروش مواد غذایی واماکن عمومی وارتقاء وضعیت بهداشت طی هفته گذشته بازرسین محترم بهداشت محیط از 809مرکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی واماکن عمومی بازدید بعمل آوردند که در این راستا 37متصدی متخلف معرفی به مراجع قضایی 16مورد اخطاریه بهداشتی صادر و 2 مرکز غیربهداشتی تعطیل شد.

احتیاط در استفاده از ظروف یکبار مصرف

احتیاط در استفاده از ظروف یکبار مصرف

به گفته متخصصان سرطان شناس غذاهایی با درجه حرارت بالا (بالاتر از 40 درجه سانتی گراد) مانند انواع نوشیدنی های داغ (چای، قهوه و ... ) و غذاهایی مانند غذاهای حاوی مواد اسیدی (ترش مزه) به هیچ وجه نباید داخل ظروف پلاستیکی و پلی استایرن نگهداری شود و همچنین غذا نباید بیش از دو ساعت در این ظروف باقی بماند. بهترین ظروف یکبار مصرف ظروف با پایه سلولزی می باشند.

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟

بيماري عفوني شايع و ناتوان كننده اي است كه با تب، ‌لرز و درد عضلات و مفاصل شروع شده نهايتا به لنگيدن پا و از كارافتادگي ختم مي شود؛ لازم به ذكر است بيماري تب مالت بيماري هزار چهره است و متأسفانه گاهي به علت تشابه علائم باليني با ساير بيماريها، امكان تشخيص سريع بيماري ميسر نمي باشد؛ لذا بيمار جهت تشخيص و درمان بيماري،‌ مخارج هنگفت ، صرف وقت و زمان زياد و مشكلات بيماري را براي زمان زيادي متحمل مي شود.

حذف گاز کلر در کلیه استخرهای شنا آغاز شد

حذف گاز کلر در کلیه استخرهای شنا آغاز شد

با عنایت به احتمال خطر بروز حوادث، در استخرهای شنا توسط کلرزن گازی و تهدید جانی شناگران، به کلیه استخرهای شنای استان ابلاغ گردید تا مورخ 1392/08/05 کلرزن گازی را حذف و از سایر گندزداهای رایج موجود و محصولات دیگر خانواده کلر جهت گندزدایی استفاده شود