• 1393/03/29 - 11:56
  • 110
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اقدامات تیم های بازرسی بهداشت محیط در ایام نیمه شعبان

بازدید کارشناسان محترم بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نیمه شعبان

 

1.نظارت بر آشپزخانه و آبخوری ها در حرم مطهر و سرویس های بهداشتی توسط دو تیم کامل بهداشت محیط و نمونه برداری های لازم از آب و یخ مصرفی و مواد غذایی توزیعی و نذورات مردمی.

2. ضدعفونی کلیه آبخوری ها، سرویس های بهداشتی و وضوخانه ها به طور مرتب و چند نوبت در روز با مواد گندزدا (مساحت کل آبریزگاه ها و وضوخانه ها بالغ بر 3500 متر مربع می باشد)

3. صدور مجوز بهداشتی جهت متولیان ایستگاه های صلواتی از سوی مرکز بهداشت برای اولین بار

4. برگزاری 6 جلسه آموزشی ویژه کلیه کسبه اطراف مسجد مقدس جمکران، خادمین مسجد، خادمین افتخاری و مسئولین ایستگاه های صلواتی به طور مجزا، در خصوص بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت آب و فاضلاب و نحوه ضدعفونی و گندزدایی اماکن

5. بررسی، ارزیابی و 185 مورد نمونه برداری از ّآب و یخ منابع تأمین آب شرب در حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران اعم از آبخوری ها، سقاخانه ها، تانکرهای سیار و پلی اتیلنی و تانکرهای فلزی و ضدعفونی و گندزدایی 000/70 لیتر آب مخازن سیار و منابع منفصل از سیستم شبکه

6. طی 2605 مورد بازرسی انجام شده در این ایام و در راستای تأمین سلامت، معرفی 15 مورد از متخلفین به مراجع قضایی و تعطیلی 14 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دارای نواقص مخاطره آمیز

7. کشف ، توقیف و معدوم سازی نزدیک به 2 تن مواد غذایی غیربهداشتی

8. نظارت مستمر بر غرفه های فروش مواد غذایی حساس از جمله آبمیوه فروشی، بستنی فروشی و ... در اطراف مسجد مقدس جمکران

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15684
کلمات کلیدی