تفلب در گوشت ، شیر و لبنیات

تفلب در گوشت ، شیر و لبنیات

برخی تولیدکنندگان مواد غذایی همواره در صدد یافتن راهکارهای منطقی برای کاهش هزینه مواد اولیه مورد استفاده خود می­باشند تا از این طریق متعاقبا بتوانند منافع مالی خود را افزایش دهند. متاسفانه این راهکارها همیشه منطقی نیستند و در سال­های اخیر، آمار تقلبات در عرضه مواد غذایی افزایش قابل توجهی یافته است.

شرایط بهداشتی محل های برگزاری مراسم اعتکاف

شرایط بهداشتی محل های برگزاری مراسم اعتکاف

پیشاپیش ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت میلاد فرخنده امیرالمومنین(ع) علی ابن ابیطالب و آغاز ایام بیض و شروع مراسم روح بخش اعتکاف به منظور رعایت بهداشت مواد غذایی و رفاه حال و سلامتی معتکفین ، توصیه های بهداشتی مساجد ، محل اسکان ، آشپزخانه ها و سرویس های بهداشتی منظور شده جهت مراسم بدین شرح می باشد :

معدوم سازی بیش از 13 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توقیفی

معدوم سازی بیش از 13 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توقیفی

به منظور حفظ سلامت همشهریان عزیز و زائرین کریمه اهل بیت (س) کارشناسان محترم بهداشت محیط مرکز بهداشت در بازرسی و نظارت بر مراکز تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی بیش از 13 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را توقیف ، جمع آوری و معدوم کردند .

اقدامات بهداشت محیط در اولین هفته پس از بسیج سلامت نوروزی

اقدامات بهداشت محیط در اولین هفته پس از بسیج سلامت نوروزی

در اولین هفته پس از تعطیلات نوروزی بازرسین محترم بهداشت محیط از 626 مرکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی بازدید نمودند ، 26متصدی متخلف را به مراجع قضایی معرفی کردند ، 6 مورد اخطاریه بهداشتی صادر گردید و همچنین 11 مرکز غیربهداشتی را تعطیل نمودند.