دستورالعمل رعایت ضوابط بهداشتی مربوط به صنف شیرینی پزان و قنادان در ماه مبارک رمضان
با توجه به ضرورت رعایت مقررات بهداشتی جهت حفظ سلامت شهروندان و روزه داران گرامی در ماه مبارک رمضان لازم است متصدیان محترم واحد صنفی کارگاه شیرنی پزی /شیرینی فروشی ضمن رعایت ضوابط بهداشتی مربوط به آن صنف ، نکات بهداشتی ذیل را نیز موکداً مراعات نمایند
دستورالعمل رعایت ضوابط بهداشتی مربوط به صنف شیرینی پزان و قنادان
با توجه به ضرورت رعایت مقررات بهداشتی جهت حفظ سلامت شهروندان و روزه داران گرامی در ماه مبارک رمضان لازم است متصدیان محترم واحد صنفی کارگاه شیرنی پزی /شیرینی فروشی ضمن رعایت ضوابط بهداشتی مربوط به آن صنف ، نکات بهداشتی ذیل را نیز موکداً مراعات نمایند . بدیهی است در صورت گزارش موارد تخلف بهداشتی از سوی بازرسین بهداشت طبق مقررات نسبت به پلمپ آن مکان اقدام خواهد شد و به لحاظ حساسیت مسائل بهداشتی هیچگونه توجیهی پذیرفته نمی گردد. 1- تهیه کارت تندرستي معتبر جهت کلیه متصدیان، مدیران و کارگران (موقت و دائم) و ارائه به بازرسین بهداشت در هنگام مراجعه الزامی است.