برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بهداشت محیط با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا
در آستانه نیمه شعبان و حضور تعداد کثیری از زائرین و مسافرین در استان قم بخصوص مسجد مقدس جمکران و با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا کارگاه آموزشی مدیریت بهداشت محیط با حضور کلیه کارشناسان، کاردانان و پرسنل بهداشت محیط در تاریخ 93/03/20 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
در آستانه نیمه شعبان و حضور تعداد کثیری از زائرین و مسافرین در استان قم بخصوص مسجد مقدس جمکران و با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا کارگاه آموزشی مدیریت بهداشت محیط با حضور کلیه کارشناسان، کاردانان و پرسنل بهداشت محیط در تاریخ 93/03/20 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
با توجه به اهمیت موضوع ، در این کارگاه هم اندیشی، اساتیدی از وزارت بهداشت و درمان در خصوص بهداشت آب و غذا در مواقع طغیان بیماریهای ناشی از آب و بلایا، فاکتورهای کنترل کیفی میکروبی و شیمیایی آب و ارتباط آنها با جوانب بهداشت عمومی جامعه، آشنایی با قوانین و استانداردهای آب و فاضلاب نمونه برداری آب ، یخ و سبزی، اقدامات آب و فاضلاب در طغیانهای بیماریهای منتقله از آب و نحوه شستشوی مخازن و شبکه های آبرسانی مطالبی ارائه نمودند و مشارکت و همکاری سازمانهای مرتبط با این موضوع را با کارشناسان و مسئولین مرکز بهداشت در سطح استان مهم و حیاتی قلمداد نمودند. در این کارگاه کارشناسان و کاردانان با آخرین دستورالعملهای وزارت بهداشت در زمینه کنترل طغیانهای ناشی از آب و غذا آشنا شدند.