• 1395/08/29 - 10:19
  • 101
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شرایط بهداشتی ایستگاه های صلواتی

توصیه های بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان قم در خصوص برپایی ایستگاه های صلواتی

 

شرایط بهداشتی ایستگاه های صلواتی
1.    لزوم تهیه کارت بهداشت  افراد دخیل در امر تهیه ، آماده سازی و عرضه مواد غذایی
2.    جلوگیری از فعالیت افراد متفرقه و  دارای بیماری های واگیردار تنفسی، اسهالی و پوستی در ایستگاه
3.    رعایت بهداشت فردی و استفاده از روپوش مناسب بخصوص شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون توسط افراد دخیل در امر تهیه ، آماده سازی و عرضه مواد غذایی
4.    شستشو و ضد عفونی مخازن(مخزن درب دار مجهز به شیر برداشت آب) قبل از استفاده و تامین آب شرب بهداشتی دارای کلر باقیمانده استاندارد
5.    در صورت استفاده از یخ حتماً از یخ بسته بندی دارای تاییدیه بهداشتی  استفاده شده و جایگاه مناسب و محفوظ انبار و نگهداری جهت یخ مصرفی ( ترجیحاً کانکس بهداشتی ) تهیه گردد.
6.    تاکید گردد از شکستن یخ در روی زمین جلوگیری شده و در صورت لزوم روی میز مناسب و با ابزار مناسب انجام گیرد.
7.    توزیع هر گونه مواد غذایی می بایست بسته بندی شده و دارای مجوزهای بهداشتی لازم باشد.
8.    دقت شود مواد غذایی اولیه حتماً سالم و بهداشتی باشد . صرفاً از موادغذایی و شربت جات مشمول بسته بندی مجاز دارای مشخصات و مجوزهای بهداشتی معتبر جهت توزیع استفاده شود .
9.    جلوگیری از نگهداری مواد اولیه از قبیل شکر، یخ و ...  بر روی زمین
10.    موکداً از توزیع شیرفله جلوگیری شده و از شیرهای بسته بندی شده پاستوریزه یا استرلیزه دارای مجوزهای بهداشتی با تاریخ معتبر استفاده شده و شرایط نگهداری آنها رعایت گردد.
11.    هرگونه پخت و پز می بایست در مکان هائی که دارای شرایط بهداشتی است انجام شود.
12.    ظروف یکبار مصرف مورد استفاده دارای مجوزهای بهداشتی لازم بوده و حتماً جهت چای و غذاهای داغ از ظروف یکبار  مصرف نوع گیاهی استفاده شود.
13.    در صورت عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف می بایست شستشو و گندزدایی مستمر  ظروف نظیر لیوان ها، استکانها و .. انجام شود.
14.    لزوم تهیه سطل زباله به تعداد کافی و تاکید بر عدم ریخت و پاش زباله و فاضلاب در محیط
15.    از نگهداری غذا ی پخته شده در دمای محیط بیش از دو ساعت خودداری گردد.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25430
کلمات کلیدی