• 1393/12/05 - 13:11
  • 123
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم با اتحاديه هاي صنفي قناد و شيريني ساز، سوهان و حلوايي، كبابي وجگركي، آبميوه وبستني فروشان، هتلداران و خواربار فروشان

جلسه واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم با اتحاديه هاي صنفي قناد و شيريني ساز، سوهان و حلوايي، كبابي وجگركي، آبميوه وبستني فروشان، هتلداران و خواربار فروشان در خصوص برنامه بسیج سلامت نوروزی سال 94 در تاریخ 93/12/4 برگزار شد.


با توجه به شروع طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه سال جاری لغایت 15 فروردین 94 و تشدید نظارت و کنترل بهداشتی مراکز تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی جهت حفظ سلامت شهروندان ، زائرین و مسافرین نوروزی جلسه ای با حضور روسای اتحادیه صنفی قنادو شیرینی ساز - سوهان و حلوایی - کبابی و جگرکی آبمیوه و بستنی فروشان -  هتلداران و خواربارفروشان   برگزار گردید.

در این جلسه با توجه به اهمیت اطلاع رسانی و آموزش در همکاری کسبه محترم و کاهش تخلفات بهداشتی مقرر گردید با همکاری مسئولین اتحادیه های صنفی قبل از 15 اسفند ماه طبق زمان بندی مرکز بهداشت ، جلسه ای با حضور اعضای صنف برگزار و انتظارت مرکز بهداشت مجددا تبیین و تاکید گردد. همچنین در این جلسه ضمن تاکید مسئولین مرکز بهداشت بر جدیت و برخورد طبق مقررات با متخلفین در برنامه کشیک نوروزی سال 94 موارد ذیل مورد بحث، بررسی و توافق طرفین قرار گرفت:

  1. با توجه به برنامه سند ملی تغذیه و امنیت غذایی که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حال اجرا می باشد اتحادیه ها در خصوص کاهش مصرف نمک خوراکی و روغن جامد همکاری لازم را داشته باشند. بخصوص در خصوص کاهش مصرف نمک در آجیل و خشکبار تاکید گردید.
  2. با توجه به آرای دادگاههای رسیدگی به تخلفات بهداشتی و صدور احکام سنگین جهت متخلفین عرضه کننده مواد غذایی فاسد ، تاریخ مصرف گذشته ،  تقلبی ، فاقد مشخصات و مجوزهای بهداشتی و دارای رنگ مصنوعی غیرمجاز ، مصرف روغن فاسد روسای اتحادیه ها ملزم به اطلاع رسانی لازم به اعضای صنف  گردیدند.
  3. آموزش و اطلاع رسانی لازم از طریق پیامک به اعضای کلیه اتحادیه ها
  4. مقرر گردید قبل از احداث تغییرت ساختمانی در مراکز مواد غذایی و اماکن عمومی قبلآ از مرکز بهداشت استعلام و در خصوص مقررات بهداشتی و اعمال آئین نامه های مرتبط آن نظرخواهی و هماهنگی گردد تا باعث نارضایتی و مشکلات در اصناف نگردد.
  5. با  توجه به افزایش تقلبات مواد غذایی مقرر گردید اعضای صنوف از دوره گردان مواد غذایی سیار محصولات را خریداری ننمایند و حتماً از مراکز پخش مجاز خریداری شده و فاکتور خرید معتبر دریافت نموده و نگهداری نمایند.
  6. با توجه به آیین نامه مقررات بهداشتی خودروهای حمل مواد غذایی و نظارت بهداشتی مرتب بر فعالیت آنها مقرر گردید لیست و مشخصات خودروهای حمل مواد غذایی و صاحبان آنها توسط اتحادیه ها به مرکز بهداشت ارسال گردد.
  7. با توجه به فعال شدن سامانه کشوری 1490 ویژه رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت ، صنوف نسبت به نصب برچسب آن در معرض دید مشتریان و شهروندان اقدام نمایند.

 =============================

سامانه کشوری 1490 ویژه رسیدگی به شکایات بهداشت محیط و کار به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و رسیدگی به شکایات همشهریان عزیز می باشد. همچنین  شماره 36606051 ویژه شکایات بهداشتی استان می باشد.

 

 

 

 


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18558
کلمات کلیدی